Saturday, January 27, 2018

Jutikoilla, en siis sano "lutikoilla" runollisesti on omat poikkeavat tulkintansa siitä mikä on somessa julkaisukelpoista

Jutikoilla, en siis sano "lutikoilla" runollisesti, on omat poikkeavat tulkintansa siitä mikä on somessa julkaisukelpoista ja mitä saa julkaista esim facebookissa, blogeissa jne. Katsokaa mitä ja ketä oheinen julkaisu muka loukkaa?:

Facebook on täynnä jutkurunkkadeiden mielivaltaista sensuuria. Ohessa esimerkki: Poistimme jotain julkaisemaasi
Julkaisemasi sisältö vaikuttaa rikkovan yhteisönormejamme. Poistamme hyökkäävät julkaisut, jotka kohdistuvat ihmisiin rodun, etnisyyden, kansallisuuden, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen tai vamman perusteella.
Saa jakaa jos pitää ;) Valkoinen neekeri Lehto apunanne kantomiehenä muuttoapunanne
Tilaukset Talonmies- ja puutarhapalvelu Tampere, Pirkkala, Nokia E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com http://muuttopalvelu-Tampere.blogspot.fi/
-------------------------------
Mässäillään kuin lehmä märepalaa: Jutikoilla, en siis sano "lutikoilla" runollisesti on omat poikkeavat tulkintansa siitä mikä on somessa julkaisukelpoista.
 ----------------
Seppo Lehto kaksoisajattelun uhrina, kuten alkaa olemaan kaikki suomenkielinen ajattelu ja kirjoittaminen toiseuden pakanuuden alttarilla missä raiskataan perusoikeutemme itsemme ilmaisuun.

Vainojen päivänä 27.1.2018
https://seppo-lehto-kaksoisajattelun-uhrina.blogspot.fi

------------

No comments:

Post a Comment